Головна - Новини - Київська агенція twid випустила лімітовану колекцію одягу для збору на FPV-дрони 

Київська агенція twid випустила лімітовану колекцію одягу для збору на FPV-дрони 

Час прочитання: 2 хв

Київська агенція twid випустила лімітовану лінійку одягу на підтримку роти «Гонор». Виграти речі можна тільки задонативши на FPV-дрони для військових.

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за колекція?

У пресрелізі до збору представники агенції twid розповіли, що до лімітованої лінійки одягу увійшла 21 річ. 

Для twid було важливо працювати саме з попередньо використаним матеріалом, аби «зберегти екологічну складову проєкту». Речі відбирали на барахолках та секонд-хендах. Кожну із них трансформували — змінили крій, фурнітуру, підкладку, колір, додали вишивку та патчі. 

Темою колекції став стан крихкості та відновлення, який несе у собі цей одяг. Він виступає не тільки фізичним об’єктом, а й «метафоричним символом до того, що відчуває кожен з нас — втому та хвору бадьорість, але, попри все, віднаходження сили на пошук нових сенсів та боротьбу»

«Крім основної задачі — зібрати гроші на конкретну потребу армії в обличчі роти Гонор, — це пошук  механіки, яка може додатково залучити увагу до зборів, — розповів креативний директор twid Алекс Твіста.

А ще можливість розвивати цікавий мені напрямок роботи — створення upcycle-одягу [upcycle — «вторинне використання», переробка старих речей, — «Люк»]. Дослідження ролі стилю в житті людини, зараз, в Україні».

twid

twid


Читайте також:


Хто підтримав збір?

У зйомці дропу взяли участь друзі «Гонору» — волонтери та коміки Василь Байдак і Слава Кедр, гімнастка та ведуча Надія Васіна, акторка Ріта Бурковська, політконсультант та ведучий шоу «Довга війна» Олексій Ковжун, а також дружини бійців роти — Валерія Філімонова та Катерина Чучупак

«Сьогодні FPV-дрони — це важливий інструмент в знищенні особового складу та техніки ворога. Чим більше дронів, тим менше ворогів дійде до наших позицій. Чим більше дронів, тим легше хлопцям буде стояти на позиціях. Чим більше дронів, тим більше живих воїнів України», — прокоментував збір командир батальйону «Вовки Да Вінчі» Сергій Філімонов.

Як виграти речі?

Виграти одну з 21 речей можна буде за донат від 200 гривень на банку збору. За найбільший донат передбачена куртка, в якій фотографувався Василь Байдак.

Також до збору може доєднатись будь-хто з охочих. Для цього потрібно написати на сторінку twid в Instagram. Агенція підготує для вас відповідний віжуал та надасть правила участі.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк