Головна - Новини - «Страшна казка» — у Києві відкривається виставка Поліни Кузнецової

«Страшна казка» — у Києві відкривається виставка Поліни Кузнецової

Час прочитання: < 1 хв

10 серпня у київській галереї Triptych Art Gallery відкриється виставка картин харківської мисткині Поліни Кузнецової, присвячена її переживанням під час війни.

«Люк» ділиться подробицями.

У київській галереї Triptych Art Gallery сьогодні відкривається виставка робіт харківської художниці Поліни Кузнецової. Вона називається «Страшна казка» і складається з полотен, сповнених особистих переживань мисткині під час широкомасштабної війни.

«Цієї зими я узнала, що таке жах,ділиться вона в описі до однієї з робіт. —  Не те щоб відбувалась щось особливе, але просто жах і страх — це були почуття, які на початку війни собі не дозволяєш, бо шок. Бо в тобі стіна проти почуттів. Фаталізм, героїзм, гордість, рішучість, сум, горе, горе і співчуття — цього я знала багато. Але жах — це особистий портал у світ тьми, у саме пекло».

Втім, в кінці допису художниця зазначила, що все ж таки залишила місце надії у цьому протистоянні.

Виставка картин Поліни Кузнецової відкриється 10 серпня, о 18:00 у Києві, вулиця Десятинна, 13.

Поліна Кузнецова, «Балаган», 2023
Поліна Кузнецова, «Балаган», 2023

Антон Алохінссон, ілюстрація — Поліна Кузнецова, обкладинка — Катерина Переверзева


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк