Головна - Новини - Нічні кошмари Жадана. Де подивитися нову комедію «Вітольд»

Нічні кошмари Жадана. Де подивитися нову комедію «Вітольд»

Час прочитання: < 1 хв

Українська кіноплатформа Takflix випустила стрічку режисерки Ольги Стернейчук «Вітольд», зняту за оповіданням Сергія Жадана.

«Люк» розповідає, про що цей фільм і де його можна побачити.

Короткометражна комедія «Вітольд» — це дебютний ігровий фільм режисерки Ольги Стернейчук, знятий за мотивами оповідання Сергія Жадана «Мої нічні кошмари».  У фільмі звучать пісні гуртів «Мертвий півень» та «Жаби в дирижаблі».

Стрічка розповідає про чоловіка на ім’я Вітольд, що заселяється в комуналку і випадково знайомиться зі своїм сусідом. Ним виявляється молодий письменник Сергій. Вітольд одразу стає палким прихильником митця і не знає, куди подітися від новини, що той незабаром з’їжджає з квартири.

Трейлер фільму «Вітольд» (Witold)

З 27 квітня «Вітольд» доступний для перегляду в онлайн-кінотеатрі Takflix за 55 гривень. Після авторизації та оплати подивитись короткометрівку можна протягом семи діб.

10% з кожного квитка на фільм Takflix передає до фонду «Повернись живим», ще 50% — творцям кіно.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк