Головна - Новини - Мешканець Балаклійщини виростив у себе на городі понад 2000 кущів коноплі
…

Мешканець Балаклійщини виростив у себе на городі понад 2000 кущів коноплі

Час прочитання: < 1 хв

Працівники поліції Харківської області виявили понад дві тисячі кущів коноплі на городі у мешканця села під Балаклією. Вилучені рослини поліція направила на експертизу.

«Люк» розповідає деталі.

Оперуповноважені Ізюмського районного управління поліції виявили, що 33-річний житель села Шевелівка, що під Балаклією, «вирощує вдома наркотичні рослини». Про це повідомляє поліція Харківської області у своєму Telegram-каналі.

14 червня поліціянти прийшли до чоловіка з обшуком і знайшли у нього на городі понад дві тисячі кущів коноплі. Вони також вилучили сухі рослини, які зберігалися у господарських спорудах, і паперові згортки з сухою подрібненою речовиною.

Докази направили на експертизу. Дізнавачі відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України. Якщо доведуть провину чоловіка, йому загрожує штраф до 8500 гривень, або обмеження волі на строк до трьох років.

Вилучені рослини поліція направила на експертизу. Фото: ГУНП у Харківській області

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк