Головна - Новини - У Харкові знову запрацював «7й склад»

У Харкові знову запрацював «7й склад»

Час прочитання: < 1 хв

Харківський фуд-корт «7й склад» біля станції метро «Архітектора Бекетова» відновлює свою роботу після зимового сезону.

«Люк» з’ясував, які заклади вже працюють.

Сьогодні, 1 травня, гастро-локація «7й склад» повідомила про відкриття у своєму Instagram лаконічним текстом: «Чекаємо». Зараз на майданчику працюють лише три заклади: кав’ярня Black&Milk, піцерія Mozza та ресторан азійської кухні CámƠn.

Найбільший у місті фуд-корт просто неба розпочав роботу три роки тому. На ньому працювало близько 10 різних закладів, проводилися концерти та кінопокази. 

Російські обстріли Харкова навесні 2022 року пошкодили «7й склад». Але це не завадило йому відновити роботу вже влітку, хоча б і в обмеженому режимі. 

«7й склад» працює щодня, з 10:00 до 20:00, за адресою: вулиця Скрипника, 7 (з боку станції метро «Архітетора Бекетова»).

Антон Алохінссон, фото — Катерина Переверзева, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк