Головна - Новини - Розпочався повторний відбір на посаду виконавчого директора Наглядової ради УКФ

Розпочався повторний відбір на посаду виконавчого директора Наглядової ради УКФ

Час прочитання: < 1 хв

Розпочався новий конкурсний відбір на посаду виконавчого директора Наглядової ради Українського культурного фонду. Попередня спроба не вдалась через проблеми із документами у кандидатів.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

29 липня на сайті Міністерства культури та інформаційної політики з’явилося повідомлення про початок нового конкурсного відбору на посаду виконавчого директора Наглядової ради Українського культурного фонду. 

До цього директора намагались обрати 17 липня, однак, за словами голови НР УКРФ Наталії Кривди, проблема була у необхідності подання міжнародного сертифіката, який під час війни в Україні отримати дуже складно. Тепер до вимог внесли зміни.

«Тому, прагнучи бути демократичними, ми ухвалили рішення внести зміни до вимог на посаду виконавчого директора УКФ, щоб надати усім кандидатам рівні можливості й зберегти прозорість конкурсного добору», — сказала Кривда.


Читайте також:


Які вимоги до кандидатів зараз?

Наразі основні вимоги такі:

  • Вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста/магістра.
  • Досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності у релевантній сфері не менше трьох років.
  • Вільне володіння державною мовою та іноземною мовою на рівні не нижче B2 (однією з офіційних мов Ради Європи).
  • Здатність за своїми діловими й моральними якостями, освітнім  і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Крім цього, кандидати мають знати основні положення Господарського, Бюджетного та Податкового кодексів, закони, що стосуються УКФ, вміти проводити системний аналіз та розробляти стратегічні документи. 

Детальні вимоги до кандидатів і перелік необхідних документів можна знайти за посиланням. Подати заявку можна до 28 серпня.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк