Головна - Новини - «Тепле місто» оголосило опенкол на менторську програму для громадських ініціатив

«Тепле місто» оголосило опенкол на менторську програму для громадських ініціатив

Час прочитання: 2 хв

Платформа «Тепле місто» оголосила набір на менторську програму для громадських, благодійних та молодіжних організацій та ініціатив з усієї країни, що працюють з суспільними змінами.

«Люк» розповідає про проєкт детальніше.

Що відомо про менторську програму?

Нова програма від платформи «Тепле місто» націлена на підсилення громадських організацій. Менторська підтримка надасть необхідні знання для розвитку та посилення спроможності організацій в час війни.

«Протягом багатьох років і особливо після виходу курсу від “Теплого міста” на Prometheus, ми отримуємо запити від громадських організацій з різних куточків країни із проханнями поділитися досвідом, зробити “крок два” після курсу і побачити усе на власні очі, поспілкуватися з командою, поставити запитання, які релевантні для конкретної ініціативи. А також дізнатися, який саме досвід “Теплого міста” можна імплементувати в інших містах та як уникнути помилок. Тому ми об’єднали усі ці запити та знання в одну програму, на яку й самі чекаємо з нетерпінням», — каже директорка «Теплого міста» Росана Тужанська в пресрелізі.

Програма триватиме від початку березня до кінця серпня цього року.

З чого складатиметься програма?

Програма розділена на два етапи: офлайн-школу та онлайн-навчання з менторським супроводом.

Офлайн-навчання проходитиме в школі в Івано-Франківській області. У перший день відбудеться зустріч для обміну досвідом з командою «Теплого міста», а також з командами інкубованих проєктів організації. Наступні два дні триватимуть воркшопи з інституційного розвитку.

Організатори повністю покриють витрати на проживання, дорогу та харчування протягом триденного навчання.


Читайте також:


Другий етап менторської програми триватиме до кінця серпня. Протягом цього часу організації працюватимуть із ментором, який допоможе зрозуміти слабкі та сильні сторони організації, поставити цілі та завдання для її розвитку та працювати над їх досягненням.

У цей період також триватиме онлайн-навчання від провідних експертів у громадському секторі. Учасники програми зможуть відвідати і ці лекції.

Участь у програмі безкоштовна. Від однієї організації на навчання може пройти одна людина. 

Подати заявку на участь можна за посиланням до 22 лютого.

Що це за платформа?

«Тепле місто» — це організація, яка вже 10 років працює в Івано-Франківську. В її межах зародилися такі інституції, як «Промприлад.Реновація», Multimedia lab, Urban Space 100, MetaLab, Save Ukraine Now, Urban Space Radio та Frankivsk Half Marathon. 

Зараз «Тепле місто» розвиває проєкти «Читай», «Стратегія Івано-Франківська» та надає гранти локальним ініціативам.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк