Головна - Новини - «Офіс Дій» запустив програму з адвокації для активних громадян

«Офіс Дій» запустив програму з адвокації для активних громадян

Час прочитання: < 1 хв

Волонтери з «Офісу Дій» запрошують на курс-акселератор з адвокації. Це двомісячна програма для активних громадян, які хочуть ефективно добиватися змін у своїх громадах.

«Люк» розповідає, що це за проєкт і як до нього потрапити.

Що це за проєкт?

Громадська ініціатива «Офіс Дій» запускає набір на двомісячний курс-акселератор з адвокації. Це програма для 15 людей з активною позицією,  та представників громадських організацій, які об’єднані навколо розв’язання проблеми на рівні своєї громади та мають бачення того, як змінити ситуацію.

Навчання триватиме з 7 вересня по 7 листопада. До програми входять:

  • Триденний офлайн-інтенсив 7-9 вересня;
  • Серії онлайн-заходів у вересні-листопаді;
  • Менторська підтримка;
  • Зустрічі з представниками донорських організацій, соціально-відповідальних підприємств, благодійними фондами тощо;
  • Фінальна презентація адвокаційної кампанії від учасників, на якій визначать найкращі стратегії та дадуть фідбек.

Учасники навчаться розробляти плани адвокаційних кампаній та застосувати їх для просування змін у своїх громадах. Протягом навчання вони отримуватимуть   підтримку від менторів, а також безоплатну та конфіденційну психологічну допомогу від ініціативи «Небайдуже».

Як подати заявку?

Щоб долучитися до програми, заповніть форму реєстрації за посиланням. Дедлайн подачі заявки — 14 серпня, 20:00. Організатори підкреслюють, що важливою є готовність учасників брати участь у всіх обов’язкових заходах, запланованих на час програми, особливо в офлайн-інтенсиві.

Додаткові питання можна надсилати на пошту «Офісу Дій».

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк