Головна - Новини - Культурні активісти та активістки запустили менторські сесії з менеджменту проєктів

Культурні активісти та активістки запустили менторські сесії з менеджменту проєктів

Час прочитання: < 1 хв

Спільнота «Навзаєм» разом з Plan B Fest та Projector запустили менторську програму з консультацій щодо культурного менеджменту. Так вони хочуть зібрати донати на сили спеціальних операцій (ССО ЗСУ) та підтримати організаторів культурних проєктів.

«Люк» розповідає детальніше.

Програма Cultural Management — це колаборація освітньої платформи Projector, спільноти «Навзаєм» і музичного фестивалю Plan B. Незалежні фахівці та фахівчині об’єдналися для підтримки діячів, які:

  • організовують культурні проєкти;
  • проводять виставки та концерти;
  • знімають кіно і створює театральні вистави;
  • зберігають українську спадщину та презентують її світу.

Для них на сайті Projector з’явився окремий розділ Cultural Management. Там за донат можна отримати доступ до менторських сесій у сфері кіно, театру, музики, візуального мистецтва тощо. Ментори й менторки програми проконсультують щодо продюсування, створення та менеджменту культурних продуктів, допоможуть налагодити фандрейзинг та комунікації, нададуть пораду щодо юридичних аспектів, стратегічних та кар’єрних питань.

Всі донати на платформі йдуть на забезпечення потреб Сил спеціальних операцій України, які перебувають у найгарячіших точках фронту.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк