Головна - Новини - Аміль та Раміль Насірови стали амбасадорами курсів української мови

Аміль та Раміль Насірови стали амбасадорами курсів української мови

Час прочитання: < 1 хв

Учасники гурту «Курган & Agregat» Аміль та Раміль Насірови стали амбасадорами квітневого курсу з переходу на українську мову від всеукраїнського руху «Єдині».

«Люк» розповідає про курс детальніше.

Що це за курс?

19 березня рух «Єдині» оголосив, що амбасадорами квітневих курсів української мови стануть Аміль та Раміль Насірови.

«Боїтеся розмовляти українською, бо ваша вимова зовсім не схожа на літературну — оту, як із книжки? Тоді долучайтеся до проєкту “Єдині”! І амбасадори квітневого курсу переконають вас, що не варто цього соромитися! Бо суржик та діалекти — наша родзинка», — йдеться в повідомленні.

Упродовж курсу брати Насірови разом із проєктом «Єдині» допоможуть «усім охочим побороти невпевненість в собі та змотивують заговорити українською».


Читайте також:


Як потрапити на курс?

Для реєстрації доступні «Курс підтримки в переході на українську мову» та «Граматичний курс української мови». Тривалість навчання становить 28 днів, а стартують вони 1 квітня.

Участь у проєкті безоплатна та можлива з будь-якої точки світу. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк