Головна - Новини - Пострижуть, як в прошлий раз. Раміль із «Курган & Agregat» відкрив свою барберню

Пострижуть, як в прошлий раз. Раміль із «Курган & Agregat» відкрив свою барберню

Час прочитання: < 1 хв

Раміль Насіров із гурту «Курган & Agregat» відкрив барберню у Харкові під назвою «Парубок». Підстригтись там можуть і жінки, але тільки «під машинку».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про нову барберню?

29 лютого Раміль Насіров повідомив у Instagram, що запускає у тестовому режимі свою барберню «Парубок». Там можна «підстригтись, як в прошлий раз», випити кави чи чаю, а також купити «помазаніє для голови». До того ж, безпосередньо стригти клієнтів буде і сам Раміль.

«Адмін наколотить маккофе, а майстри зроблять, як вони вміють. Хочеш бути найстильовішим парубком Харкова? Команда барберні чекає на вас», — пишуть на сторінці барберні.

На відміну від більшості інших барбершопів, тут стригтимуть і жінок, але тільки якщо це буде коротка стрижка під машинку.

Зазначимо, що у барберні висять портрети Тараса Шевченка, Григорія Сковороди, Леся Курбаса та інших значущих українців. Крім цього, у закладі облаштована зона для очікування, де можна пограти на приставці або поспілкуватись з адміністратором.


Читайте також:


Що відомо про «Курган & Агрегат»?

Гурт Курган & Agregat з’явився десять років тому в селищі Близнюки Харківської області. Троє учасників — Євген Володченко та брати Аміль і Раміль Насірови — виконують треки у стилі хіп-хоп з суржиком, лайкою та слобожанським говором.

Нещодавно близнюки Насірови знялися у стрічці українського режисера Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург». Світова прем’єра фільму відбулася восени 2022 року на Венеційському кінофестивалі, національна — на батьківщині братів, у Близнюках.

За перший місяць прокату стрічка зібрала майже 30 мільйонів гривень у прокаті, завдяки чому увійшла до десятки найкасовіших українських фільмів з часів Незалежності.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк