Головна - Новини - «Курган & Agregat» випустили другий наклад вінілових платівок

«Курган & Agregat» випустили другий наклад вінілових платівок

Час прочитання: 2 хв

Харківський гурт «Курган & Agregat» оголосив про випуск другого накладу платівок. Окрім двох альбомів від тріо, туди також увійшли ще два — сольно від Євгена Володченка.

«Люк» розповідає про реліз детальніше.

Що сталося?

7 лютого на сторінках братів Насірових з’явився допис про випуск другого накладу вінілів проєкту «Курган & Agregat». Туди увійшли альбом «Зембонджу», збірка популярних пісень «Бест» у нових кольорах і два сольних альбоми третього учасника гурту Євгена Володченка: «Квантовий суржик» та «Бібліотека» на одній окремій платівці.

Ціна однієї платівки з підписами виконавців — 2500 грн. Для замовлення треба написати на Instagram-сторінку гурту.


Читайте також:


Що з попереднім накладом?

16 травня 2023 року гурт «Курган & Agregat» повідомив про вихід одразу двох альбомів на вінілі. До збірки «Бест» увійшли треки «Крик души» та «Лове», відсутні на стрімінгових платформах, а також «Любопитство» з сольного альбому Євгена Володченка. 

Фото: Аміль Насіров

Що відомо про гурт?

Гурт «Курган & Agregat» з’явився десять років тому в селищі Близнюки Харківської області. Троє учасників — Євген Володченко та брати Аміль і Раміль Насірови — виконують треки у стилі хіп-хоп з суржиком, лайкою та слобожанським говором.

Нещодавно близнюки Насірови знялися у стрічці українського режисера Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург». Світова прем’єра фільму відбулася восени 2022 року на Венеційському кінофестивалі, національна — на батьківщині братів, у Близнюках.

За перший місяць прокату стрічка зібрала майже 30 мільйонів гривень у прокаті, завдяки чому увійшла до десятки найкасовіших українських фільмів з часів Незалежності.

Текс і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк