Головна - Новини - Фільм «Бачення метелика» вийшов у прокат на Takflix

Фільм «Бачення метелика» вийшов у прокат на Takflix

Час прочитання: < 1 хв

Фільм Максима Наконечного «Бачення метелика» став доступним на українському онлайн-стримінгу Takflix.

«Люк» розповідає про це детальніше.

Де подивитись фільм?

18 березня фільм «Бачення метелика» став доступним на Takflix для перегляду українською мовою та з англійськими субтитрами.

Вартість квитка — 95 гривень, також фільм можна подарувати іншій людині за таку ж ціну.

Що відомо про фільм?

Стрічка розповідає історію аеророзвідниці із позивним «Метелик». Вона повернулась з полону додому, де її чекали рідні, друзі, побратими та коханий. Але нове життя приносить нові виклики.

Фільм створили в копродукції України (TABOR), Чехії (MasterFilm), Хорватії (4Film) та Швеції (Sisyfos Film Production). Головні ролі виконали Рита Бурковська, Любомир Валівоць, Наталя Ворожбит і Мирослава Витриховська-Макар.

Прем’єра відбулася у 2022 році на Каннському фестивалі у програмі «Особливий погляд». Пізніше команда отримала нагороду в категорії «Найкращий український повнометражний фільм» на Одеському міжнародному кінофестивалі.


Читайте також:


Що це за стримінг?

Takflix — онлайн-платформа, що працює за принципом «відео на запит», де можна легально дивитися українські фільми. Назва платформи є «алюзією на американський стримінговий сервіс Netflix»

Платформа заснована режисеркою і продюсеркою Надією Парфан та розпочала свою роботу у тестовому режимі 31 грудня 2019 року. На платформі доступні як повно-, так і короткометражні фільми. Takflix також презентує тимчасові проєкти, створені у колаборації з іншими організаціями й пристосовані до певних подій. Половину прибутку від продажу квитків отримують режисери та творці фільмів, розміщених на платформі.

Тексті і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк