Головна - Новини - Петропавлівська сільська рада купила авто за мільйон гривень, щоб розвозити гуманітарку

Петропавлівська сільська рада купила авто за мільйон гривень, щоб розвозити гуманітарку

Час прочитання: < 1 хв

Виконавчий комітет Петропавлівської сільської ради купив «паркетник» Mitsubishi за понад мільйон гривень. На ньому хочуть розвозити гуманітарну допомогу.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

Виконавчий комітет Петропавлівської сільської ради уклав договір із ТОВ «Соллі Плюс» на придбання автівки MitsubishiASX 2.0 CVT за 1,08 мільйон гривень. 

Зазначимо, що автівку купували без проведення аукціону у зв’язку перебування виконкому на території активних бойових дій.


Читайте також:


Що кажуть у сільраді?

Працівники Харківського антикорупційного центру зв’язались з виконкомом стосовно цього питання. Там заявили, що придбали машину «для робочих цілей».

«Для робочих цілей придбали, бо всі машини, які були — росіяни їх або розбомбили, або викрали. Щоб возити гуманітарну допомогу, розвозити хліб — потрібна автівка», — зауважили там.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк