Головна - Новини - «Дерево. Дім. Сніг». У Харкові відкриється виставка об’єднання «ЧОМУ?»

«Дерево. Дім. Сніг». У Харкові відкриється виставка об’єднання «ЧОМУ?»

Час прочитання: < 1 хв

У просторі «Манівець хаб» відкриється виставка творчого об’єднання «ЧОМУ?» під назвою «Дерево. Дім. Сніг». Роботи будуть присвячені пошукам та експериментам митців із формами та сенсами.

«Люк» розповідає детальніше.

Про що буде виставка?

Творче об’єднання «ЧОМУ?» складається з двох харківських митців: Дарини Бердинських та Руслана Кода. Дарина працює з різними медіа та техніками, визначаючи експеримент як основний рушій своєї діяльності. Руслан — медіа-митець, який також поєднує фото, відео та аудіо у роботах.

Експозиція «Дерево. Дім. Сніг» представить фото та відео-арт художників. Дарина розповідає, що її роботи є сумішшю життя «до та після» виїзду з Харкова. 

«Мріями і думками в минулому, шукаючи щось, що вціліло, знаходила спогади, понівечені, та все ж щось було. Тривожне сьогодення вкрилося памороззю і застигло у часі, краєвиди такі холодні і далекі, але я тут живу, — розповідає Бердинських.

Минуле невимовно прагне забутись і стерти себе з пам’яті, а все що відбувається зараз наче вкрило туманом і вислизає крізь пальці, не затримуючись, залишаючи холодну порожнину і бажання повернутись в неіснуючий світ».

Роботи Руслана зроблені за останні пів року. В них він багато експериментував з друком та обробкою зображень.

«В своїх фотографіях я намагаюсь поєднати статичне, чітке та визначене з мінливим, непередбачуваним, як в образотворчих рішеннях так і в технічних аспектах реалізації», — пояснює він.

ЧОМУ?

ЧОМУ?


Читайте також:


Як потрапити на виставку?

Простір «Манівець хаб» знаходиться у Харкові за адресою проспект Науки, 56. Відкриття виставки «Дерево. Дім. Сніг» відбудеться 18 лютого о 17:00, триватиме вона до 17 березня.

Вхід — донат від 50 гривень, 30% з них піде на ЗСУ.

Текст — Антон Малиновський, фото — Дарина Бердинських і Руслан Код

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк