Головна - Новини - Воркаут, кіберспорт та суперкубок. Міськрада Харкова хоче витратити понад півмільйона на змагання

Воркаут, кіберспорт та суперкубок. Міськрада Харкова хоче витратити понад півмільйона на змагання

Час прочитання: < 1 хв

Харківська міська рада планує витратити у 2024 році на спортивні змагання з воркауту, кіберспорту та інших видів спорту майже 600 тисяч гривень.

«Люк» розповідає детальніше.

Скільки грошей витратять і на що?

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради оголосив тендер на організацію та проведення змагань з воркауту Ukrainian Workout Battles 2024 за 140 тисяч гривень. 

За ці гроші вони планують купити нагородні медалі, облаштувати локацію, орендувати звук, замовити послуги фотографа, діджея, медичного працівника тощо.

Ще 120 тисяч гривень з міського бюджету планують витратити на проведення майстер-класів та мінізмагань з воркауту. В цю суму входять кубки, звукова система (колонки, мікрофон, пульт діджея) ноутбук, столи, фотозйомка, послуги ведучого тощо.

Ще 128 800 гривень запланували на організацію весняного суперкубку Харкова з кіберспорту (кіберфутбол та кіберєдиноборства). 

У суму входять оренда приміщення з інтернетом та вбиральнею, послуги режисерсько-постановочної групи, Play Station 5, мікрофони, роутери, телевізори, столи, послуги ведучого тощо.

Ще у 180 600 гривень обійдеться організація змагань в межах «Харківської спортивної студентської ліги».

Зі ці гроші куплять кубки, орендують звукове обладнання, ноутбук, встановлять банери, замовлять фотозйомку, послуги суддів тощо.


Читайте також:


На що ще йдуть гроші?

Також цей департамент міськради уклав договір на  придбання нагород для переможців та лауреатів районних та міських змагань. На це планують витратити 168 тисяч гривень. 

Міськрада також заплатила 50 тисяч гривень за мерч із символікою Харкова: придбали 30 худі і 15 світшотів по 1100 гривень. Згідно з документами, цей товар «призначений для нагородження».

Текст — Антон Малиновський, обкладинка — Катя Дрозд

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк