Головна - Новини - Projector запускає опенкол на безоплатні курси для тисячі українок-переселенок

Projector запускає опенкол на безоплатні курси для тисячі українок-переселенок

Час прочитання: 2 хв

Освітня фундація Projector запускає другу хвилю безоплатних курсів для тисячі жінок-українок, які були вимушені покинути свої домівки через повномасштабну війну Росії проти України. Подавати заявки можуть жінки-переселенки та внутрішньо переміщені особи.

«Люк» розповідає детальніше.

Який проєкт організував Projector?

Фундація Projector пропонує освітні курси для українок-переселенок. Програма побудована навколо практики, щоб по завершенню навчання студентки мали готове портфоліо чи крутий кейс у резюме. Також студентки отримають кар’єрну консультацію з HR, індивідуальну менторську сесію від експерта в галузі та доступ до онлайн-бібліотеки з більш ніж 640 лекціями.

Жінкам будуть доступні наступні курси:


Читайте також:


Що отримують учасниці окрім курсів?

  • HR підтримка

Учасниці програми Projector Foundation підготують свої резюме з HR та будуть готові розпочати кар’єру у креативному або IT секторі. 

  • Projector Library

Доступ до найбільшої онлайн-бібліотеки з більш ніж 640 лекціями від експертів з українських та світових компаній.

  • LEZO

Доступ до сервісу, який допомагає студентам знайти потенційного роботодавця, враховуючи навички та потреби обох сторін.

  • Зустріч з ментором

Додаткова безоплатна можливість студентки зустрітись з експертом в галузі на індивідуальній сесії.

Як податися на участь у проєкті?

Для участі у проєкті можуть подаватися безробітні жінки-переселенки та внутрішньо переміщені жінки віком від 18 років.

«Команда Projector Foundation отримує сотні заявок та старанно опрацьовує кожну. Основний критерій відбору відповідність вимогам проєкту та належність до оголошеної аудиторії: безробітні жінки ВПО або жінки, що отримали тимчасовий захист за кордоном, — пояснюють організатори.

Значну увагу ми звертаємо на мотивацію претенденток, їхній досвід, життєві обставини та щире бажання навчатись й опанувати нові знання».

Для навчання на програмі необхідно володіти англійською не нижче рівня B1. Ця вимога продиктована ринком праці у сфері creative&tech. Після завершення навчання плануються HR лекції та консультації, які допоможуть у пошуках роботи. 

Зареєструватись на програму можна за посиланням. Дедлайн подачі — 26 березня.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк