Головна - Новини - «Небезпека як ремесло». У Києві покажуть фільм про харківського художника-військового

«Небезпека як ремесло». У Києві покажуть фільм про харківського художника-військового

Час прочитання: < 1 хв

У Києві покажуть фільм, присвячений пам’яті харківського художника та військовослужбовця Артема Азарова, який загинув в березні 2022 року внаслідок російського мінометного обстрілу.

«Люк» розповідає про фільм детальніше.

Про що фільм?

Документальний фільм «Небезпека як ремесло», створений платформою пам’яті «Меморіал», присвячений пам’яті художника та військовослужбовця Артема Азарова. З 2017-го він їздив на ротації на Донбас. Паралельно навчався у Харківській державній академії дизайну і мистецтв та хотів пов’язати своє життя з мистецтвом. 

«Працюючи над цим фільмом, мені хотілося, якомога глибше розкрити особистість Артема, передати якомога детальніше, якою людиною він був за життя і якої величини міг сягнути як митець. Мені хочеться, щоб українці знали, не просто ім’я цього хлопця, а знали його так добре, як знали найрідніші», — зазначила у пресрелізі до фільму його авторка Олександра Маршала.


Читайте також:


Де дивитись?

Допрем’єрний показ відбудеться 18 грудня о 18:00 у Києві в кінотеатрі «Ліра» (вул. Велика Житомирська, 40). Для відвідування необхідно попередньо заповнити форму.

Наступного ж дня, з 20:00, фільм можна буде переглянути на YouTube-каналі «Меморіалу».

Текст — Антон Малиновський, обкладинка — команда фільму

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк