Головна - Новини - В ARTпідвалі презентують зін Саші Луньової та Лени Мордик «Казки про чаклунів»

В ARTпідвалі презентують зін Саші Луньової та Лени Мордик «Казки про чаклунів»

Час прочитання: < 1 хв

У харківському ARTпідвалі відбудеться презентація зіну Саши Луньової та Лени Мордик «Казки про чаклунів». Після цього театр «Нема» влаштує вечір казок.

«Люк» розповідає детальніше.

Що за презентація?

Зін «Казки про чаклунів» називають «настільним посібником» про злих чаклунів та способи їх подолання. Зін містить три казки «з недостовірних джерел», одна з яких є авторською, а також ілюстрації, що супроводжують текст. 

«Проєкт створювався протягом довгого періоду, трансформуючись та залучаючи нових учасників, розповідають в «Гарелеї Неотодрешь», яка допомогла випустити зін. — Збірка казок є продовженням проєкту “Казки з бомбосховищ”, створеного у Харкові на початку [повномасштабного] вторгнення. У такому вигляді, у якому книга є зараз, вона сформувалась як робота для портфоліо, але вийшла настільки класною, що довелося подавати на конкурс».

Після презентації книги у колаборації з театром «Нема» відбудеться Вечір казок. Формат, де кожен з учасників зможе поділитися своєю історією та перетворити її на метафору у вигляді казки.

«Тож якщо вам у житті бракує трохи магії… Ні, ми не зможемо її вам пообіцяти, але приходьте разом помріяти», — розповіли в ARTпідвалі.

«Казки про чаклунів»

«Казки про чаклунів»


Читайте також:


Як потрапити на презентацію?

Презентація відбудеться 23 березня о 16:00, у ARTпідвалі. Галерея знаходиться за адресою: вулиця Чернишевська, 15, у внутрішньому дворі.

Зін створили в межах проєкту Zine Beginning for Makers у партнерстві з українською zine-спільнотою та за підтримки Global Fund for Children.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк