Головна - Новини - У соцмережах з’явилась нова теорія щодо кота Степана: користувачі думають, що його продали

У соцмережах з’явилась нова теорія щодо кота Степана: користувачі думають, що його продали

Час прочитання: 2 хв

У соцмережах шириться нова конспірологічна теорія щодо харківського кота-інфлюенсера Степана. Тепер користувачі думають, що його та дружину Стефанію продали разом з бізнесом, заснованим на продажі їхніх зображень.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

Під останніми публікаціями на сторінці кота Степана в Instagram користувачі знову помітили «розбіжності» з попереднім стилем ведення акаунту. Так, на кількох фотографіях видно дитину-хлопчика, який тримає Степана, а квартира, де зроблені кадри, нібито видалась коментаторам пустою. 

До того ж пости зроблені тільки англійською мовою. В них власники кота пропонують допомогти родині шляхом купівлі зображень Степана для створення сувенірної продукції. Люди зазначили, що мінімальна сума покупки складає 100 євро, «і це теж дивно».

Здивували коментаторів і сториз, в яких від акаунту Степана проводили опитування чи готові підписники купити його курс «Як стати інтернет-зіркою?».

Також в коментарях з’явились користувачі, які заявили, що кота Степана нібито продали іншій сім’ї разом з бізнесом.

«Люк» намагається зв’язатись з власницею котів, але поки що відповіді від неї немає.

кіт Степан

Читайте також:


Що цьому передувало?

12 лютого у коментарях під публікаціями кота Степана почали писати, що він та його дружина, кішка Стефанія нібито зникли з ветклініки, де перебували на лікуванні після російського обстрілу. Також коментатори повідомили, що з власницею котів зв’язатись не вдається.

До цього на сторінці опублікували допис, на якому кота сфотографували поруч із табличкою з надписом: «I need your help».

«Разом ми збирали кошти для тварин в Україні й завдяки нашим спільним зусиллям багато моїх пухнастих і не дуже родичів, котів і собак, інших чотирилапих і пернатих було врятовано. Я не шкодував зусиль, щоб використати свої лапи для переведення зібраних коштів на підтримку України», — йшлося в публікації.

Господарі кота Степана повідомили, що він нібито потребує лікування і для цього їм необхідна фінансова допомога. Однак пізніше допис було видалено.

«Люк» намагався зв’язатись з власницею котів, але її телефон був поза зоною доступу, а на повідомлення у соціальних мережах вона не відповіла.

Пізніше на сторінці Степана з’явився допис, в якому власники повідомили, що з котами все добре, однак, вони були вимушені покинути Харків. Потім з’ясувалось, що вони виїхали до Німеччини.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк