Головна - Новини - Харківський притулок постраждав від російського обстрілу. Як допомогти?

Харківський притулок постраждав від російського обстрілу. Як допомогти?

Час прочитання: < 1 хв

Внаслідок обстрілу Харкова 29 квітня, постраждало приміщення притулку зоозахисної організації «Порятунок тварин». Наразі зоозахисники закликають містян допомогти відновити територію притулка.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

Вчора, 29 квітня о 18:20, росіяни вдарили по Київському району Харкова. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що внаслідок обстрілу пошкоджено фасад у житловому комплексі та вибило вікна. Постраждав 42-річний чоловік, його госпіталізували. 

В організації «Порятунок тварин» повідомили, що один із російських КАБів влучив поряд з їхнім притулком із собаками із зони бойових дій. Також постраждалий чоловік виявився їхнім співробітником. 

«Тварини цілі, знаходяться у сильному стресі. У всіх приміщеннях вибито вікна», — написали у притулку.


Читайте також:


Як допомогти притулку?

Наступного дня притулок попросив допомоги у харків’ян, аби прибрати територію від розбитого скла.

«Пізніше треба буде закривати вікна плівкою. Час і деталі напишемо в наступному пості. Прибирати скло можна приходити вже, об 11:00», — йдеться у дописі.

Контактний номер: +380954009630

Також можна підтримати притулок, задонативши їм за реквізитами за посиланням.

Текст — Антон Малиновський, обкладинка — Макс Бурєнок

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк