Головна - Новини - «Харків — це про суворість і про ніжність». Муніципалка анонсувала нову виставку

«Харків — це про суворість і про ніжність». Муніципалка анонсувала нову виставку

Час прочитання: < 1 хв

У артпідвалі Харківської муніципальної галереї на вихідних відкриється виставка мисткині Оксани Бойко, присвячена місту та любові до нього. Вона триватиме місяць.

«Люк» ділиться подробицями.

Цієї суботи, 18 листопада, в артпідвалі муніципальної галереї відкриється виставка I Love Kharkiv художниці Оксани Бойко, фіналістки open call-програми 2021 року. Як розповідає сама авторка, її роботи присвячені здебільшого любові до Харкова та його мешканців:

«Харків — це місто протилежностей, це про суворість і про ніжність водночас, — пише вона у пресрелізі. — Це навіть не проєкт, а мій образ життя — відшукувати прекрасне в повсякденних вулицях, в миттєвостях, що трапляються з нами щоденно, в людях, що проходять повз, в незнайомцях, які разом зі мною їдуть в метро».


Читайте також:


Оксана Бойко відшукує красу звідусіль: у нагромадженні рекламних вивісок, у незаконно побудованих кіосках, у торговельних центрах. За її словами, вона може  годинами малювати Салтівку, намагаючись графічними рисочками й точками відділити один будинок від іншого.

«На цій виставці ділюсь з вами любов’ю до свого міста і пропоную подивитись на нього так, як бачу його я — Харків очима його мешканки», — каже мисткиня.

Виставка Оксани Бойко триватиме з 18 листопада по 16 грудня за адресою: вулиця Чернишевська, 15, вхід знадвору Муніципальної галереї.

Артпідвал працює з середи по неділю, з 13:00 до 18:00.

Координаторка виставки — Дарія Герасімова.

Афіша виставки Оксани Бойко I LOVE KHARKIV

Антон Алохінссон, обкладинка — Макс Бурєнок

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк