Головна - Новини - Харківський митець Іван Сенін випустив поетичну збірку «Випалковість»

Харківський митець Іван Сенін випустив поетичну збірку «Випалковість»

Час прочитання: 2 хв

Поет та музикант Іван Сенін випустив збірку, яка містить вірші, поетично-музичний альбом і відеокліп. До її створення також долучилася мисткиня Діна Чмуж.

«Люк» ділиться подробицями.

Харківський поет та музикант Іван Сенін випустив збірку під назвою «Випалковість». Окрім віршів вона також містить поетично-музичний альбом і відеокліп на ключову композицію. 

«Якщо я скажу, що це моя перша збірка віршів, то буду далекий від правди, — пише він в Instagram. — Це не лише і не тільки збірка віршів — це щось значно більше».

За його словами, роботу над новою збіркою він планував почати разом із мисткинею Діною Чмуж ще у лютому 2022 року. Повномасштабне російське вторгнення змусило його відкласти підготовку книги майже на рік. За цей час змінилася і сама збірка, яка з рештою переросла у цілий проєкт. Аудіоальбом та відеокліп «вшиті» у друкований примірник.

«Серед всього, про що хотілося сказати раніше, залишилося лише головне, що утворило собою цільну концептуальну історію. Історію, де одночасно поруч прекрасне і жахливе, щастя і розпач, героїчне і підле, здобутки і втрати. Історію про нас і наше сьогодення, в якому кожен залишає свій випалковий слід», — пояснює Сенін.

Збірка Івана Сеніна вийшла у видавництві Олександра Савчука
Збірка Івана Сеніна вийшла у видавництві Олександра Савчука

Крім Діни Чмуж над створенням проєкту також працювали музикант Олександр Раєв, відеохудожник Денис Беляєв та видавець Олександр Савчук. Перекладом текстів на англійську займалась Анна Курусь, а письменник Сергій Жадан написав змістовну післямову для книги.

Придбати «Випалковість» можна в автора, написавши йому в особисті повідомлення. Вартість збірки — від 300 гривень, весь прибуток від продажу піде на допомогу ЗСУ.

Також можна підтримати проєкт за реквізитами:

  • Monobank — 5375 4141 3573 6592
  • ПриватБанк — 5168 7554 6650 8187
  • PayPal — seninivan1608@gmail.com

Антон Алохінссон, фото — Іван Сенин, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк