Головна - Новини - «Здай Пушкіна на Пушкінській». Харків’ян просять здавати макулатуру, аби допомогти ЗСУ

«Здай Пушкіна на Пушкінській». Харків’ян просять здавати макулатуру, аби допомогти ЗСУ

Час прочитання: < 1 хв

Харківська кав’ярня «Кава Медіа» уже вдруге починає збір російських книжок та іншої макулатури. Цього разу, за велику кількість принесеного учасникам обіцяють знижки від партнерів акції.

«Люк» ділиться подробицями.

Що це за акція?

Кав’ярня «Кава Медіа», що знаходиться у Харкові на вулиці Пушкінській, проводить збір макулатури, зокрема, російських книжок. Попередня така акція проходила у березні цього року. Всі отримані від здачі макулатури кошти надсилають українським захисникам.

«Повертаємо збір макулатури, — пишуть в Instagram організатори. — Наша мета незмінна — зібрати якомога більше макулатури, а всі виручені кошти будуть відправлені на підтримку ЗСУ». 

Попри назву акції «Здай Пушкіна на Пушкінській», кав’ярня приймає не тільки книжки російських авторів, але й інші види макулатури: старі папери, зошити, журнали тощо.


Читайте також:


Що можна отримати за принесену макулатуру?

Збір проводиться у партнерстві з «Ґвара Медіа». За здану макулатуру можна отримати знижки від партнерів, а саме від:

Квест-кімнати «Ізоляція»:

  • До 10 книжок — знижка 10%;
  • До 20 книжок — знижка 15%;
  • Більше — знижка 20%. 

Книгарні «Є»:

  • Понад 20 книжок — постійна знижка на 10% в мережі книгарні.

Кількість подарунків обмежена.

Куди здати макулатуру?

Збір триватиме до 30 листопада. Приносити макулатуру потрібно до самої кав’ярні, у двір будинку по вулиці Пушкінська, 63:

  • Понеділок-п’ятниця — з 10:00 до 19:00
  • Субота-неділя — з 11:00 до 19:00

Мешканці інших міст, які хочуть підтримати ініціативу, можуть написати до особистих повідомлень Instagram-акаунта кавʼярні. У відповідь ви отримаєте необхідні дані для відправки «Новою поштою» або «Укрпоштою».

Антон Алохінссон, обкладинка — Макс Бурєнок

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк