Головна - Новини - «Гранти кінечні, підтримка спільноти — вічна». Дитячий благодійний фонд з Харкова просить підтримки

«Гранти кінечні, підтримка спільноти — вічна». Дитячий благодійний фонд з Харкова просить підтримки

Час прочитання: < 1 хв

Благодійний фонд «Трохи вогню», що опікується харківським дитячим будинком, має зібрати 90 тисяч гривень до 1 травня, аби продовжити працювати. Очільниця фонду Вікторія Нестеренко просить долучитися до збору.

«Люк» розповідає, як допомогти.

Благодійну організацію «Трохи вогню» заснували у Харкові сім років тому для допомоги сиротинцям та багатодітним сім’ям. Головна мета фонду — навчати дітей та мотивувати їх втілювати свої мрії. Працівники регулярно відвідують харківський дитячий будинок, допомагають його вихованцям та надають підтримку психолога.

До 1 травня фонд має зібрати 88038 гривень, аби продовжити роботу. Голова правління Вікторія Нестеренко закликала на своїй Facebook-сторінці допомогти зібрати потрібну суму:

«Зараз фінансування закінчилось, але учні, що потребують офлайн занять з різних предметів, гарячих обідів, зустрічей із психологом, виховної роботи та іншого, все йдуть і йдуть, — пише вона. — Таких сум зборів у нас ще не було… Тож дуже сподіваюсь на вашу підтримку!»

Допомогти фонду і задонатити будь-яку суму можна за посиланням або реквізитами:

  • Отримувач: БО БФ ТРОХИ ВОГНЮ
  • Код отримувача: 40595563
  • Рахунок отримувача: UA683515330000026004052220262
  • Назва банку: ХАРКIВСЬКЕ ГРУ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
  • Мета: На статутну діяльність.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк