Головна - Новини - «Ми чекали цього понад рік!» ЛітМузей відновлює роботу

«Ми чекали цього понад рік!» ЛітМузей відновлює роботу

Час прочитання: < 1 хв

Харківській ЛітМузей повертається до стабільного графіку роботи. Зараз у ньому можна відвідати дві експозиції, а також виставку плакатів у дворі.

«Люк» розповідає детальніше.

Попри заборону на проведення масових культурно-мистецьких заходів, Харківський ЛітМузей повертається до повноцінної роботи. Цією новиною працівники музею поділилися на у соцмережах:

«Ми чекали цього моменту понад рік! Адже саме стільки в шапці нашого профілю було написано: “вистоїмо і запрацюємо”»? пишуть вони. — І хоч ми ще не перемогли, проте вже точно знаємо, що вистояли. А отже — час знову відкривати двері для вас».

Від сьогодні ЛітМузей працюватиме з середи по неділю, з 10:00 до 17:30.

Зараз у музеї діють дві експозиції, відвідати які можна безкоштовно:

  • Виставка робіт художника Валєра Бондаря — у підвалі музею, де раніше розташовувалася майстерня.
  • Мандрівна виставка «Харків — залізобетон», що повернулася до музею після того, як минулого року об’їздила 5 міст України.

Також у дворі музею продовжується виставка постерів «Воєнний плакат весняного стану» від Музею шрифтової історії Одеси.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк