Головна - Новини - «Харківські плюшки тепер і у Києві». Krendel розширює свій бізнес
…

«Харківські плюшки тепер і у Києві». Krendel розширює свій бізнес

Час прочитання: < 1 хв

Харківська кондитерська Krendel відкрила новий заклад у центрі Києва. До відкриття готуються ще два.

«Люк» розповідає подробиці.

Кондитерська-пекарня Krendel, що працює у Харкові з 2014 року, розширює свою мережу. Попри повномасштабне російське вторгнення, яке змусило закрити кондитерську на Салтівці, новий заклад відкрився у Києві, неподалік від Софійської площі.

«Поштовхом до відкриття стало, насамперед, збереження Krendel. Думки з’явилися, коли, повернувшись до Харкова рік тому, ми зіткнулися з двома зруйнованими закладами та перелякалися, — розповідають власники у коментарі для «Люк». — На сьогодні, дякуючи ЗСУ, вже можемо дивитися у бік масштабування».

«Для багатьох переселенців з Харкова це Харків у столиці, і ми кожен день бачимо коментарі типу: “Дякую за місце з минулого!”. З Києвом ще тільки знайомимось»

Новий Krendel на вулиці Володимирська, 29 виглядає скоріше як ресторан: крім десертів він має великий вибір сніданків, рибні, мʼясні та веганські страви. Заклад позиціонує себе пет-френдлі.

Джерело: Krendel

Найближчим часом харківські кондитери планують відкрити ще два заклади в центрі столиці: на Хрещатику та на вулиці Шота Руставелі.

Заклад працює щодня, з 9:00 до 22:00. 

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк