Головна » Новини » В Ізюмі відкриється виставка фотографій Максима «Далі» Кривцова

В Ізюмі відкриється виставка фотографій Максима «Далі» Кривцова

Час прочитання: < 1 хв

28 серпня в кав’ярні Makers, яка знаходиться в Ізюмі, відкриється фотовиставка робіт Максима «Далі» Кривцова під назвою «Далі: Я поверну собі своє життя».

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за виставка?

Виставка складається з 24 фоторобіт Максима Кривцова і доповнена його поезіями. Проєкт, який запрошує відвідати кураторська група, — це сукупне бажання друзів і близьких віддячити, зробити все, щоб Максим зрадів.

«За місяць до загибелі Максима, ми спілкувались з ним, обговорюючи формат виставки, експозиційні рішення, разом міркували над тим, як зробити цю фотовиставку об’ємною, нетривіальною, Максим ділився своїм баченням. На жаль, ми не встигли зробити відкриття його першої виставки за життя. 

І хоч Росія забрала його життя, але Максим “Далі” Кривцов мав те, що неможливо вбити. Рукописи й світлини, відскановані знімки, переписані руками й опубліковані в соцмережах, перечитані уважними очима вірші на сторінках книги. Весь цей доробок промовляє — “Я поверну собі своє життя”», — сказала кураторка виставки Дар’я Криж.

виставка

Читайте також:


Як потрапити на виставку?

Виставка відкриється 28 серпня о 15:00 в кав’ярні Makers (Ізюм, вулиця Соборна, 61).

Триватиме експозиція до 14 вересня включно. Вхід вільний.

Хто такий Максим Кривцов?

Максим Кривцов — український поет та військовий. Був учасником Революції Гідності, з 2014 року захищав Україну в лавах ЗСУ, потім працював у Центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС і у Veteran Hub. Після початку повномасштабного вторгнення в 2022 році повернувся на фронт.

Загинув 7 січня 2024 року. 

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк