Головна - Новини - На 7складі у Харкові пройде концерт групи «Курган & Agregat» 

На 7складі у Харкові пройде концерт групи «Курган & Agregat» 

Час прочитання: < 1 хв

Концерт гурту «Курган & Agregat» відбудеться у Харкові 29 липня на «7складі». Пацани хочуть зібрать 2 мільйони гривень на ЗСУ, тому обіцяють забезпечити онлайн-трансляцію для глядачів з інших міст.

«Люк» ділиться подробицями.

Наступной суботи, 29 липня, на гастролокації «7склад» у Харкові пройде концерт групи «Курган & Agregat». Про це на своїй сторінці сьодні розказав Аміль Насіров:

«Ми вже анонсували, шо на нашому ютуб каналі Селюки 29.07 буде стрім нашого виступу, написав він. — Але ми не говорили, шо стрім будемо вести з міста Герой Харків і шо мєсні жителі зможуть прийти і бути присутніми на цьому концерті! Будемо роздавати енергію і нагадувати, шо каждий день борьба!»

Група робе благодійний концерт, шоб зібрати 2 мільйони гривень на дрони для захисників і захисниць України. Вхід за донат від 200 гривнів. 

Онлайн-трансляція почнеться о 19:00 на ютуб-каналі «Селюки».

«Спробуємо залізти до вас в хату і в душу через екрани, шоб потусуваться разом»підсумував Раміль Насіров.

Всі зібрані гроші група передасть на дрони для ЗСУ
Всі зібрані гроші група передасть на дрони для ЗСУ

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Переверзева


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк