Головна » Курган вперше виступить з сольними концертами. Розповідаємо, чому туди треба прийти

Курган вперше виступить з сольними концертами. Розповідаємо, чому туди треба прийти

Час прочитання: 2 хв

В жовтні у Львові, Києві та Харкові відбудуться фактично перші сольні концерти Жеки Кургана (Євгена Володченка) з гурту Курган & Agregat. На них він збиратиме на обладнання для 47-ї ОМБР «Маґура».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про концерти?

У сольній програмі Кургана — два альбоми: «Бібліотека странних знаній» та «Квантовий суржик», а також нова пісня та «балачки про екзистенційне». 

В коментарі «Люк» Жека розповів, що це, фактично, перші його сольні концерти, адже до цього в такому форматі він виступав лише на фестивалях. До того, щоб влаштувати міні-тур, його підштовхнуло три фактори: на 30% бажання відчути атмосферу своїх пісень разом зі слухачами, на 20% — заробити «якихось грошей на життя» і на 50% — допомогти його давньому другу Сергію, який служить у 47-й ОМБР. 

«Дякую всім хто зацікавлений в моїх піснях, слухає їх на стрімінгових платформах і дякую, що купуєте квитки на концерти, мені від цього всього приємно на серці. Організовувавши ці виступи, навіть не підозрював, що буду відчувати себе настільки живим. Тож маю надію, що вийде поділитися і з вами тією життєдайною енергією якою ви мене заряджаєте», — сказав Курган.

Курган

Читайте також:


Де пройдуть концерти?

Концерти заплановані у трьох містах: 

  • Львів — 3 жовтня;
  • Київ — 6 жовтня;
  • Харків — 7 жовтня.

Початок о 19:00.

Квитки можна купити за посиланням. Концерт буде благодійним і 50% зароблених грошей підуть на купівлю автомобіля та «мавіка» для бригади.

Також зазначимо, що зараз друг Жеки Сергій Хрипков збирає і на інші потреби для 47-ї ОМБр, де він служить. Задонатити можна за посиланням, а допис, який можна поширити, знаходиться ось тут.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк