Головна - Новини - У Харкові відбудеться спецпоказ фільму «Я і Фелікс» — глядачі зможуть поспілкуватися з режисеркою Іриною Цілик

У Харкові відбудеться спецпоказ фільму «Я і Фелікс» — глядачі зможуть поспілкуватися з режисеркою Іриною Цілик

Час прочитання: < 1 хв

У Харкові відбудеться спеціальний показ фільму «Я і Фелікс», під час якого можна буде поспілкуватись з режисеркою стрічки Іриною Цілик.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про показ?

14 квітня, о 16:00 у Харкові в кінотеатрі «Мультиплекс Нікольський» (вул. Григорія Сковороди, 2а) відбудеться спеціальний показ фільму «Я і Фелікс»  Після сеансу організатори влаштують розмову поспілкуватися з командою та режисеркою фільму Іриною Цілик.

«Це дуже особливий для мене момент — зустріч фільму з українськими глядачами, для яких він найперше і створювався. Цю стрічку сміливо можна назвати глядацькою, хоча водночас це авторське кіно. Тож я сподіваюся, що в кінотеатри прийдуть дуже різні люди. Бо цей фільм не є похмурою депресивною драмою. У ньому багато легкості, гумору, кольорів, знайомої вам музики. Я сподіваюся, цей досвід стане для багатьох доволі щемкою емоційною мандрівкою», — розповідає режисерка Цілик в прес-релізі. 

Квитки вже в продажу на сайті кінотеатру. Загалом стрічку можна буде подивитись в кінотеатрах з 11 квітня. Детальніший розклад показів, а також анонси спецподій за участі команди згодом можна буде побачити на офіційній сторінці фільму у Facebook.


Читайте також:


Що це за фільм?

«Я і Фелікс» розповідає історію про дорослішання хлопця Тимофія у 90-х. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, першим коханням, і з колишнім контррозвідником Феліксом, який служив під час війни в Афганістані. Стрічка знята за мотивами книжки «Хто ти такий?» українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха

Фелікса у стрічці зіграв український письменник Юрій Іздрик. Восьмирічного хлопця Тимофія грає Андрій Чередник, син Артема Чеха й Ірини Цілик. У фільмі також зіграли українські актори Анастасія Карпенко, Володимир Гладкий, Андрій Ісаєнко та інші.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк