Головна - Новини - У галереї «Творче нежить» відбудеться презентація зіну «MUM’ця #2»

У галереї «Творче нежить» відбудеться презентація зіну «MUM’ця #2»

Час прочитання: < 1 хв

9 березня у харківській галереї «Творче нежить» відбудеться презентація художньо-поетичного зіну «MUM’ця #2», над яким працювали понад 20 авторів.

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за зін?

Зін «MUM’ця #2» випустили ще у січні цього року. Редактор видання поет Андрій Куранов тоді писав, що його варто називати, радше, візуально-поетичним самвидавним альманахом. Команда із понад 20 авторів працювала над його створенням весь 2023 рік.

«Було неймовірно приємно працювати над цим проєктом на всіх рівнях від вибору авторів, до фінального редагування. Безмежно дякую всім причетним. Приємніше вам буде лише його читати. Шалений приклад, що можна зробити на ентузіазмі і простій любові до мистецтва. Цей зін приємно просто пестити подушечками пальців і смакувати очима, а потім ви поринаєте в зміст», — писав тоді Андрій.

До зіну увійшли: поезії Андрія Куранова, Ярослава Корнєва, Катерини Чайки, Євгена «Сича» Остапчука, естер невінчаного, Вадима Ксьондза, Катерини Харченко, Михайля Громового, Данка Пташиного, Дениса Дмітрієва і Назара Тихого.

Та ілюстрації: Анни Сухореброї, Дар’ї Зоріної, Даші Жабки, Юри Іванцика, Дарини Гавриш, Дениса Дмітрієва, Мархви Дикої, Соні Мельник, Соломії Опашнюк, Вадима Ксьондза та інших, «чиї імʼя були бездарно загублені в процесі видавничих мук».


Читайте також:


Як потрапити на презентацію?

Презентація відбудеться 9 березня у галереї «Творче нежить», що знаходиться у просторі DRUK (Гончарівський бульвар, 10/2). Початок заходу о 16:00.

Вхід — вільний донат. Сам зін можна буде придбати за 250 гривень, наклад його становить 125 примірників. Частина прибутку з входу та продажів піде на ЗСУ.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк