Головна - Новини - Терехов звільнив директора департаменту ЖКГ

Терехов звільнив директора департаменту ЖКГ

Час прочитання: < 1 хв

Директора департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради Віталія Мірошника звільнили з посади. Причиною стало неналежне виконання обов’язків.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

15 лютого харківський міський голова Ігор Терехов звільнив директора департаменту ЖКГ Віталія Мірошника. За словами директора департаменту у справах інформації та зв’язків із громадськістю Юрія Сідоренка, сьогодні останній робочий день Мірошника.

Причиною звільнення, за словами джерела KHARKIV Today в мерії, стало довготривале невдоволення роботою Мірошника. Кого призначать на його місце, поки невідомо.


Читайте також:


Що відомо про Віталія Мірошника?

У 2015 році Віталій Мірошник став першим заступником голови Вовчанської райдержадміністрації, а навесні 2016 року очолив її і пропрацював на цій посаді до 2020 року.

У 2021 році Мірошника призначили першим заступником директора департаменту житлово-комунального господарства Харківської міськради. Після звільнення Семена Сироти з посади директора цього департаменту виконуючим обов’язки поставили Мірошника. На посаду директора департаменту ЖКГ його призначили у жовтні 2021 року.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк