Головна - Новини - Заступник мера Харкова Водовозов звільнився з посади
…

Заступник мера Харкова Водовозов звільнився з посади

Час прочитання: 2 хв

Заступник харківського міського голови з питань інфраструктури Євген Водовозов звільнився з посади.

«Люк» нагадує, що про нього відомо.

Звільнився за власним бажанням

Євген Водовозов, заступник мера Харкова Ігоря Терехова з інфраструктурних питань, написав заяву за власним бажанням. Це підтвердив «Люку» директор Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

Читайте також:

Що відомо про Водовозова?

Євген Водовозов обіймав посаду заступника мера Харкова з інфраструктурних питань з 2015 року. Крім цього, з 2006 по 2010 він очолював Департамент транспорту міськради при голосуванні в міськраді Михайла Добкіна.

За даними Харківського антикорупційного центру (ХАЦ), у 2017 році фірма, яка мала стосунок до батька посадовця Наума Водовозова, отримала підряд на ремонт трамвайного переїзду у понад 40 мільйонів гривень. А у 2019 фірма, що теж має зв’язок з оточенням Водовозова, отримала підряд на майже 30 мільйонів гривень.

Також саме за каденції Водовозова сталася скандальна історія з демонтажем трамвайної колії на вулиці Весніна та Пушкінській.

Згідно з декларацією про доходи за 2019 рік (зараз публічна частина Реєстру декларацій закрита), Водовозов володіє дачним будинком у селі Хорошеве, земельною ділянкою площею 750 квадратних метрів там же, земельною ділянкою площею 1500 квадратів у Черкаській Лозовій, гаражем.

Члени родини чиновника задекларували в тому ж році земельну ділянку площею 1900 квадратів у Черкаській Лозовій, земельну ділянку площею 1103 кв.м у Криму, квартиру в Харкові площею 51 кв.м, квартиру площею 54 кв.м, житловий будинок площею 439 кв.м, земельна ділянка площею 1500 кв.м в Черкаській Лозовій, паркувальне місце.

За даними ХАЦ, дві квартири, якими володіє дружина Євгенія Водовозова, розташовані в елітному будинку на вулиці Бакуліна.

Також сім’я харківського посадовця декларувала цілу колекцію годинників від люксових брендів Milleret, Cronoswiss, Perrelet. Крім того, Водовозов володіє акціями компанії «Південспецбуд-інженерінг», керівником якої колись він був.

Текст — Антон Малиновський, обкладинка — Катерина Переверзева

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк