Головна » Новини » У «Нікольському» помітили рекламу бренду Swarovski з російською моделлю

У «Нікольському» помітили рекламу бренду Swarovski з російською моделлю

Час прочитання: 2 хв

У рекламі ювелірного бренду Swarovski, магазин якого знаходиться у ТРЦ «Нікольський», помітили зображення російської моделі Іріни Шейк.

«Люк» пояснює, що тут не так.

 

Що сталося?

У понеділок, 24 червня читач «Люка» помітив у ТРЦ «Нікольський» рекламу брендового магазину Swarovski, що містила зображення російської моделі Іріни Шейк.

Спочатку читач сам звернувся до адміністрації ТРЦ, але вони проігнорували його запит. Пізніше журналіст «Люка» зв’язався з адміністрацією магазину Swarovski та повідомив про проблему. Через кілька хвилин проблемну рекламу прибрали та принесли вибачення за неуважність стажерок, що її вішали раніше

sheyk-suka

Читайте також:


Що не так з цією моделлю Swarovski?

Навесні 2022 року у соцмережах Іріну Шейк звинувачували у підтримці війни проти України через публікацію нею в Instagram слова Russsianzz. Латинська літера Z стала найбільш впізнаваним символом російського вторгнення, тому така поведінка обурила багатьох користувачів.

У 2024 Іріна Шейк стала обличчям російського бренду Gloria Jeans, що незаконно працює на території окупованого росіянами Луганську та Криму, сплачуючи податки до російського бюджету.

Проте варто зазначити, що інших проявів підтримки війни з боку моделі не було. На початку вторгнення вона опублікувала в Instagram пацифістський знак і пообіцяла донатити у фонди ЮНІСЕФ та українського Червоного Хреста.

photo_2024-06-24_18-25-06-2-kopiia

Текст та обкладинка — Антон Алохінссон

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк