Головна - Новини - Лист ровеснику в окупацію. В Україні стартував конкурс учнівських есеїв

Лист ровеснику в окупацію. В Україні стартував конкурс учнівських есеїв

Час прочитання: < 1 хв

В Україні стартував конкурс шкільних есеїв «Я тебе чую: лист однолітку в окупації», покликаний передати мешканцям окупованих територій підтримку та співпереживання.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про конкурс?

Комітет Верховної ради з питань освіти, науки та інновацій повідомив про старт конкурсу на найкращі есеї-листи від школярів своїм ровесникам в окупації.

До участі запрошують учнів 8-11 класів закладів загальної, професійно-технічної та фахової передвищої освіти.

«Для написання есе рекомендується ознайомитись із матеріалами про реалії життя дітей в окупації. Учасники, які пройшли відбірковий етап, отримають дипломи лауреатів та учасників конкурсу. Кращі роботи будуть рекомендовані для публікації»,йдеться в повідомленні парламентського Комітету. 

За їхніми словами, конкурс важливий для підтримки дітей, які зараз перебувають під окупацією. Листи однолітків допоможуть їм усвідомити, що про них пам’ятають і чекають вдома.


Читайте також:


Як податись на конкурс?

Роботи на конкурс приймаються до 31 липня, результати оголосять до 1 вересня. 

З його умовами та порядком проведення можна ознайомитися в документі за посиланням

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк