Головна - Новини - В Ізюмі планують відкрити музей окупації

В Ізюмі планують відкрити музей окупації

Час прочитання: < 1 хв

Редакція газети «Обрії Ізюмщини» та Ізюмський краєзнавчий музей імені М.В. Сібільова планують створити музей окупації в Ізюмі. Містянам пропонують передати артефакти, пов’язані з періодом захоплення міста росіянами.

«Люк» розповідає, як передати експонати музею.

В Ізюмі планують створити музей окупації і закликають містян долучитись до ініціативи, передавши артефакти. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила редакція газети «Обрії Ізюмщини». Відкрити музей планують сумісно з Ізюмським краєзнавчим музеєм імені М.В. Сібільова.

«Якщо ви маєте якісь речі, пов’язані з періодом окупації нашого міста — давайте збережемо їх для історії! пишуть в «Обрії Ізюмщини».

Цікавить абсолютно усе — агітаційні листівки, газети, прапори, шеврони, елементи форми, особисті речі окупантів та усе, що свідчить про їхнє перебування на нашій землі. Також потрібні фото-факти подій та їхніх наслідків». 

Усі зібрані речі, за словами організаторів, стануть експозицією в музеї.

Аби передати артефакти музею, необхідно звернутися за телефоном: +380668781715 або за цією електронною адресою.

Олександра Пономаренко, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк