Головна » Лейбл «ОЧІ» оголосив опенкол на нову благодійну збірку електронної музики

Лейбл «ОЧІ» оголосив опенкол на нову благодійну збірку електронної музики

Час прочитання: 2 хв

Український лейбл «ОЧІ» оголосив опенкол для українських електронних музикантів на участь у благодійній збірці, що вийде 24 лютого наступного року.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про опенкол?

Для збірки лейбл збирає треки, створені за 2024 рік, вони будуть представлені у Bandcamp-only компіляції, 100% прибутку з продажу якої направлять на фонд Musicians Defend Ukraine.

Надсилати треки можна до 1 грудня цього року. Для цього достатньо скинути їх у Telegram або Instagram засновника лейблу Дмитра Світлова. Можна надсилати як повністю готові композиції, так і ті, що потребують майстерингу.

«Прохання від нашого лейбла — ми хочемо залучити треки європейських / світових продюсерів в цю збірку, які вже приймали участь у компіляціях для України або ще ні – якщо у тебе є контакти таких митців — будемо раді коннекту», — йдеться в публікації.

ochi

Читайте також:


Що відомо про попередню збірку?

Подібні збірки лейбл робить вже два роки. Завдяки цьому вдалося зібрати близько 1400 доларів на потреби ЗСУ.

Попередня збірка «24.2.24» була присвячена пам’яті поета і військового Максима Кривцова. Це благодійна компіляція з 58 треків близько 50 артистів. У ній зібрані ексклюзивні композиції від виконавців, створені за 2023 рік. Відкриває збірку трек Maxym Liutcode «Де мої сни» з голосом та віршами Кривцова.

«Ця робота — спроба створити капсулу часу, яка збереже фрагменти думок та ідей того, хто має бути зафіксованим в нашому культурному коді. Люди, які мали що нам сказати, але були вбиті росією — це сюжет, якому не одна сотня років. Але у нас є можливість зробити так, щоб вони  назавжди залишилися в пам’яті», — йшлося в описі до збірки.

Жанрово у збірці представлені ембіент, хардтехно, нойз, дабстеп, брейкбіт, field recordings. 

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк