Головна - Новини - В ARTпідвалі відкриється виставка плівкової фотографії

В ARTпідвалі відкриється виставка плівкової фотографії

Час прочитання: < 1 хв

9 червня в ARTпідвалі Харківської муніципальної галереї відкриється виставка плівкової фотографії «ONE DAY. ONE FRAME. ONE SHOOT».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про виставку?

Виставка «ONE DAY. ONE FRAME. ONE SHOOT» досліджуватиме життя художників та художниць у воєнний час. 

«Концептуальна колективна робота з медіумом плівкової фотографії, завдяки якій здійснено спробу помітити прекрасне або ж задокументувати реалії. Одна доба — один кадр. Експеримент з подвійною експозицією та мандрами камери зі Сходу на Захід країни. Різниця та унікальність кожного погляду на те, що відбувається навколо», — йдеться в описі до виставки.

На експозиції будуть представлені роботи 15 митців та мисткинь. Куратором виставки виступив Влад Нікорчук, координаторка — Дарія Герасимова


Читайте також:


Як потрапити на виставку?

Відкриття відбудеться 9 червня о 17:00 в ARTпідвалі (вул. Чернишевська, 13).

Триватиме виставка до 20 червня.

Вхід вільний.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк