Головна - Новини - В австрійському Ґраці покажуть виставу від релокованих харків’янок

В австрійському Ґраці покажуть виставу від релокованих харків’янок

Час прочитання: < 1 хв

8 та 9 червня харківські мисткині, що наразі проживають в австрійському Ґраці, представлять лялькову виставу «Я. вона. її».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про виставу?

«Я. вона. її» — вистава про різні етапи становлення жінки, стереотипи, з якими вона стикається протягом життя та вчиться їм протистояти.

Сценарій вистави вплетений у казкову канву, де головною героїнею є збірний образ Дівчинки, яка проходить крізь різні етапи свого дорослішання до зрілості, старості і вмирання.

«У виставі задіяно ляльку Мами, розмір якої сягає трьох метрів! Ця лялька народжує, підтримує, розпадається на частини, збирається знову. Вона завжди присутня на сцені, як і ідея Мами, яку ми завжди носимо з собою», — зазначили у театрі «Нафта», колежанки якого займаються виставою.

Авторкою ідеї та сценарію, а також акторкою є Владислава Ченцова. Також у виставі зіграють акторки Олена Баженова, Юлія Ліннік, Катерина Васюкова.

Художницею вистави є Марго Саркісова, фото на постер розробляла Діана Федоряка, а дизайн афіші — Марія Норазян. Композиторка — Христина Кірик

Вистава йде українською мовою з німецькими субтитрами. За переклад відповідала Настя Марампольска.

hrats

hrats2


Читайте також:


Як потрапити на виставу?

Вистава відбудеться у просторі Teatr am lend (Wiener Str. 58a, 8020 Graz, Австрія). 

Дати проведення: 8 та 9 червня о 20:00.

Квитки за посиланням. 

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк