Головна » У Харкові голосують за петицію про продовження часу роботи метро

У Харкові голосують за петицію про продовження часу роботи метро

Час прочитання: < 1 хв

У Харкові набирає голоси петиція про продовження часу роботи метрополітену до 22:30.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про петицію?

Петиція з’явилась на сайті Харківської міської ради 23 вересня. Її автор закликає продовжити час роботи підземки на годину — до 22:30, адже «прийняття рішення про роботу харківського метрополітену лише до 21:30 було прийнято в зовсім інших демографічних, економічних реаліях та в зовсім інших безпекових умовах».

«Станом на зараз Харків живе та працює в іншому ритмі, в нашому місті проживає вже більше одного мільйона людей. Тисячі нових ФОПів, підприємств, магазинів та ресторанів. Але, на мою думку, такий скорочений графік роботи метрополітену суттєво заважає економічному розвитку нашого міста. Дуже часто люди не встигають дістатися додому до віддалених районів з центру, з інших районів міста», — йдеться в петиції.

Наразі зібрано 674 голоси з 5000 необхідних. Підтримати петицію можна за посиланням.

метро

Читайте також:


Як працює метро у Харкові?

На початку повномасштабного вторгнення метро у Харкові перестало функціонувати у звичному режимі і перетворилось на укриття, де жили люди. Пізніше рух поїздів було відновлено.

Наразі воно відкривається о 5:30 та працює до 21:30. В будні дні інтервали між потягами складають від 10 до 20 хвилин. На вихідних потяги прибувають кожні 20 хвилин.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк