Головна - Новини - Плейбек-фестиваль «Потойбіччя» пройде в артпідвалі Харківської муніципалки

Плейбек-фестиваль «Потойбіччя» пройде в артпідвалі Харківської муніципалки

Час прочитання: 2 хв

Напередодні Гелловіна харківська плейбек-спільнота проведе в артпідвалі Муніципальної галереї одноденний фестиваль. Він складатиметься з низки тематичних заходів: від вирізання гарбузів до перфомансів.

«Люк» ділиться подробицями.

Що відбудеться?

28 жовтня в артпідвалі Харківської муніципальної галереї відбудеться великий захід, організований командою плейбек-спільноти міста з нагоди Самайна. Це давнє кельтське свято, яке, зрештою, перетворилося на Гелловін або ж переддень Дня усіх Святих:

«Це час коли, за повір’ям, грань між реальностями стає тонкою, мов павутиння, і світи з цікавістю та зачудуванням зазирають один в одного, — пише спільнота в Instagram. — Не важливо, хто до нас прийде — злі духи або ж наші пращури — ми все одно поставимо їм ще один стілець за нашим столом, бо кожен має право бути почутим та прийнятим».

Афіша плейбек-фестивалю «Потойбіччя»

Яка програма?

  • 12:00: «Глибоко-глибоко в мені» — заземлювальна практика занурення у свої почуття та емоції за допомогою інтуїтивного малювання та руху.
  • 14:00: «Чорне в чорному» — теорія та практика плейбеку, вивчення форми «чорне в чорному». Підійде як початківцям, так і вже досвідченим практикам.
  • 16:00: «Ваш (зовнішній) демон» — відкрита майстерня із символічного вирізання гарбузів.
  • 18:00: Плейбек-перфоманс від харківської спільноти.
  • 19:00: Неформальне спілкування, костюмована вечірка з гелловінським гримом, музичний джем-сейшен та танці.

Яка ціна і як потрапити?

Участь у кожному майстер-класі коштує 100 гривень, у день заходу — 150 гривень. Вартість квитка на перформанс — 150 гривень, у день заходу — 200 гривень. Квиток на весь день — 300 гривень, у день проведення заходу — 400 гривень.

Вхід на вечірнє святкування вільний, але за тематичним дрес-кодом.

Організатори рекомендують взяти з собою лише зручний і теплий одяг та питну воду.

Зареєструватись на один або одразу декілька з заходів фестивалю можна за посиланням.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк