Головна - Новини - ХОВА хоче витратити на піар процесу відбудови 410 тисяч гривень

ХОВА хоче витратити на піар процесу відбудови 410 тисяч гривень

Час прочитання: < 1 хв

Харківська обласна військова адміністрація (ХОВА) хоче витратити 410 тисяч гривень на публікації у ЗМІ про хід відбудови в області.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

17 червня ХОВА опублікувала тендер на послуги з розміщення інформації про відбудову в області в онлайн-медіа. Кінцевий строк подачі пропозицій — 25 червня, аукціон відбудеться 26 червня.

Торги передбачають надання відповідних послуг до кінця 2024 року. 

«Метою здійснення оперативного і всебічного інформування громадян щодо відновлення в Харківській області пошкоджених та знищених внаслідок збройної агресії РФ об’єктів, зокрема відбудови та ремонту житлової, освітньої, медичної, соціальної інфраструктури та інших об’єктів, які забезпечують життєво важливі послуги та комунікацію для населення регіону, шляхом розміщення на онлайн-медіа тематичних інформаційних матеріалів, у тому числі з офіційного вебсайту та публічних сторінок у соціальних мережах Харківської ОВА та керівництва Харківської ОВА», — йдеться в тендерній документації.


Читайте також:


Які вимоги до публікацій?

За 410 тисяч гривень ХОВА вимагає щонайменше 100 публікацій, що включають текст, фото, відео або графічні матеріали. Публікації мають бути українською мовою, але за погодження з ХОВА можна використовувати й іншу мову.

Матеріали публікуватимуться від Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації, а також зі сторінок ХОВА у соціальних мережах та на її сайті.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк