Головна - Новини - Харківська міська рада планує витратити 12 мільйонів гривень на піар у ЗМІ

Харківська міська рада планує витратити 12 мільйонів гривень на піар у ЗМІ

Час прочитання: < 1 хв

Харківська міська рада планує витратити близько 12 мільйонів гривень на піар своєї діяльності у ЗМІ.

«Люк» розповідає детальніше.

Яка угода планується?

Харківська міськрада відкрила тендер на майже сім мільйонів гривень щодо послуги з розміщення новин та програм різних жанрів у телеефірі у 2024 році. Загалом планують оплатити 450 годин ефіру. Аукціон має відбутись 28 лютого.

Мета закупівлі — «забезпечення всебічного інформування громадян міста про найбільш важливі соціальні, суспільні та політичні події».  


Читайте також:


Які угоди вже уклали?

Крім цього, вже уклали договір на 2,62 мільйонів гривень на розміщення та просування інформаційних матеріалів з офіційного сайту міськради на радіостанціях. Підрядником виступив ФОП Окунєв Денис Сергійович. Заплановано 15 600 виходів по 40 секунд на 10 радіостанціях. Загалом — 173,3 годин радіоефіру.

Крім цього, Харківський антикорупційний центр повідомляє, що ще 2,47 мільйонів гривень витратять з бюджету на розміщення та просування інформаційних матеріалів з офіційного сайта міськради в онлайн-медіа. Матеріали стосуватимуться таких тем: 

  • Відновлення міста (150 текстів за 650 000 гривень, планується підписати договір з ТОВ «Інформаційне агентство Status Quo», вартість розміщення одного матеріалу коштуватиме 4333 гривень); 
  • Соціальний захист населення територіальної громади (100 матеріалів); 
  • Створення безпечних умов життєдіяльності населення (100 матеріалів); 
  • Проведення важливих інфраструктурних проєктів у місті (100 матеріалів); 
  • Діяльність з питань взаємодії зі Збройними силами України та з питань підвищення іміджу Харкова на міжнародному рівні (100 матеріалів).

Загальна кількість матеріалів — 550. Середня вартість розміщення одного матеріалу незалежно від теми — 4498 гривень.

Текст і обкладинка — Антон  Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк