Головна - Новини - У лікарні помер поранений після російських авіаударів по Харкову 10 червня 

У лікарні помер поранений після російських авіаударів по Харкову 10 червня 

Час прочитання: < 1 хв

У понеділок одного з харків’ян дістали з-під завалів власного будинку після російського обстрілу керованими авіабомбами. Сьогодні вранці повідомили, що він помер у лікарні.

«Люк» розповідає детальніше.

Вчора, 10 червня, близько 17:30 російські війська завдали авіаударів по Харкову, за попередніми даними Харківської обласної прокуратури — чотирма плануючими снарядами УМПБ Д-30. Від обстрілів постраждало восьмеро харків’ян, було пошкоджено 35 будинків, 86 гаражів і 22 машини.

Одного з поранених працівники ДСНС протягом двох годин діставали з-під завалів власного будинку, після чого його забрала швидка. Сьогодні харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що життя чоловіка не вдалося врятувати:

«У лікарні сьогодні вранці помер постраждалий від вчорашнього обстрілу, той самий, якого дві години наші рятівники витягали з-під завалів, — написав він у своєму Telegram-каналі. — Співчуття рідним. росія — держава-терорист».


Читайте також:


У прокуратурі також повідомили, що три влучання прийшлося на Київський район міста, у приватний сектор. Один з боєприпасів не розірвався, на місці авіаударів працювали вибухотехніки. Мешканців прилеглих будинків евакуювали.

Четверта бомба впала на території гаражного кооперативу у Салтівському районі. Вона пошкодила гаражі, машини та вікна в сусідньому багатоквартирному будинку. Отримали поранення двоє чоловіків 38 і 75 років та 87-річна жінка.

Наслідки авіаударів РФ по Харкову 10 червня 
Наслідки авіаударів РФ по Харкову 10 червня 

Текст та обкладинка — Антон Алохінссон, фото з каналу Олега Синєгубова

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк