Головна - Новини - «Тінь війни». У Харкові вийшла книга фотожурналіста Леоніда Логвиненка

«Тінь війни». У Харкові вийшла книга фотожурналіста Леоніда Логвиненка

Час прочитання: < 1 хв

У харківському видавництві «Майдан» вийшла книга журналіста й письменника Леоніда Логвиненка. Вона складається з його фоторобіт та віршів, написаних здебільшого під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

«Люк» ділиться подробицями.

Видавництво «Майдан» випустило друком книгу харківського журналіста та письменника Леоніда Логвиненка. Вона має назву «Тінь війни» і містить понад дві сотні фото та поезії автора, створені переважно під час повномасштабної війни. Про це розповів сам журналіст:

«250 світлин… І поезія, 23 вірші, що у поєднанні з фотообразами повинні складати єдине ціле. Хто так ще в нас робив про війну?пише він на своїй Facebook-сторінці. — Клята, важка робота, але радість наповнює душу, бо художник і дизайнер Володимир Носань зумів зрозуміти й поселити в книгу душу страждань, руїн і перемоги».

Логвиненко присвятив книгу героям своїх фото, які загинули в бою на момент її виходу, зокрема, художнику Сергію Пущенку, який подав автору ідею обкладинки та назви.

Журналіст, що став свідком багатомісячної оборони Харкова, пообіцяв згодом представити чотири книги про війну. Вони міститимуть близько сотні історій українських захисників та захисниць, тисячі світлин та 60 знімків, надрукованих великим форматом.

Керівник Купєянського підрозділу рятувальників Вадим Кіяшко

Леонід Логвиненко (праворуч) та військовий капелан Геннадій Рохманійко

Книга Леоніда Логвиненко розповідає про героїв російсько-української війни

Леонід Логвиненко (ліворуч) та один з героїв його книги

Книга Леоніда Логвиненко розповідає про українських захисників

Антон Алохінссон, фото — Леонід Логвиненко, обкладинка — Катерина Переверзева


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк