Головна - Новини - Втретє за день: наслідки вечірнього російського обстрілу Харкова 23 січня

Втретє за день: наслідки вечірнього російського обстрілу Харкова 23 січня

Час прочитання: < 1 хв

Ввечері 23 січня росіяни втретє за добу обстріляли Харків. Ракетами вони влучили по будівлях на вулиці Пушкінській та по офісу в Холодногірському районі.

«Люк» розповідає деталі російської атаки.

Що сталося?

Близько 22:00 росіяни обстріляли Київський та Холодногірський райони Харкова. За інформацією голови Олега Синєгубова, били ракетами С-300 з території Бєлгородської області. 

Внаслідок удару пошкоджено приватні будинки, наукова установа, поштове підприємство, автомобілі. Руйнувань зазнали заклади та будівлі на вулиці Пушкінській та в Холодногірському районі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.


Читайте також:


обстріл Харкова 23 січня

обстріл Харкова 23 січня

обстріл Харкова 23 січня

обстріл Харкова 23 січня

Що відомо про жертв?

Внаслідок удару постраждали дев’ять людей, з них одна дитина — 4-річна дівчинка. Госпіталізовано чотирьох людей — двох чоловіків та двох жінок. Стан середній. У решти постраждалих гостра реакція на стрес, їм медики допомогли на місці.

Журналісти медіагрупи «Накипіло» повідомили, що одна з постраждалих — їхня колега Анна М’ясникова. Її ушпиталили з осколковим пораненням та переламом ноги.

«Аня поверталась додому. Ракета прилетіла геть неподалік. Вона записувала для нас інформацію з місця прильоту, але пролунав другий вибух. Крик, аудіо перервалось. Це до слова про воєнні обʼєкти і те, що російська терористична армія не бʼє по цивільних. Вечір, серце Харкова, цивільні люди», — повідомили в «Накипіло».

Текст і обкладинка — Антон Малиновський, фото — Антон Алохінсон

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк