Головна - Новини - Вночі 30 травня росіяни обстріляли Харків. Є загиблі та поранені (оновлено)

Вночі 30 травня росіяни обстріляли Харків. Є загиблі та поранені (оновлено)

Час прочитання: < 1 хв

Вночі 30 травня росіяни обстріляли Новобаварський район Харкова. Під ударом опинилась п’ятиповерхівка, відомо про загиблих та поранених.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

Близько 23:50 окупанти вдарили ракетами по житловій забудові у Новобаварському районі Харкова. За інформацією голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, через кілька хвилин вони повторно обстріляли місце, пошкодивши пожежний автомобіль рятувальників та «швидкої».

Усі влучання прийшлися на цивільну інфраструктуру, били вороги ракетами С-300.


Читайте також:


Що відомо про постраждалих?

В п’ятиповерховому будинку постраждало щонайменше 25 людей, серед них дві дитини — хлопчик та дівчинка по 12 років, а також медичний працівник та поліцейська. Крім цього, рятувальники знайшли тіла чотирьох загиблих. Під завалами все ще знаходяться люди, пошуково-рятувальна операція триває.

Крім цього, одна людина загинула внаслідок влучання у двоповерхову будівлю виробництва.

UPD 14:40: Терехов повідомив, що знайшли тіло ще одного загиблого на місці удару в Новобаварському районі.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк