Головна - Новини - Стартував набір на акторсько-режисерський курс у Харківському університеті мистецтв імені Котляревського

Стартував набір на акторсько-режисерський курс у Харківському університеті мистецтв імені Котляревського

Час прочитання: < 1 хв

Стартувала вступна кампанія на акторсько-режисерський курс на театральному факультеті Харківського Національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про курс?

Актор та радіоведучий Кирило Лукаш оголосив про набір на новий курс у «театралці» — Національному університеті мистецтв. За його словами, майстром курсу стане головний режисер Харківського театру імені Т. Г. Шевченка Степан Пасічник

«Саме молоді крутять цю планету. Їхня енергія. Тому й театр — це справа молодих! Попри все — мрійте і сміливо ступайте на дорогу справжнього. Під час війни теми болять сильніше, думається гостріше, почуття сильнішають і коли по-справжньому вірити Курбасу — “нехай ніхто не кида театр у скрутний час, бо цей час найгірший…” — то ходімте разом цією дорогою попри все», — написав Лукаш.


Читайте також:


Як вступити?

Зі вступними вимогами можна ознайомитись на сайті навчального закладу. 

Під час вступу необхідно надати свої результати НМТ та пройти творчий конкурс, що відбудеться у липні.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк