Головна - Новини - Нова релігія. В АРТпідвалі відкриється виставка про вплив соцмереж на життя в селі

Нова релігія. В АРТпідвалі відкриється виставка про вплив соцмереж на життя в селі

Час прочитання: < 1 хв

У харківському AРТпідвалі відкриється виставка фотографа Артема Гумілевського «Нова релігія», що розкаже про вплив інформаційних технологій на життя у селі.

«Люк» розповідає детальніше.

Про що виставка?

За словами Артема Гумілевського, його проєкт «Нова релігія» розповідає про вплив соціальних мереж (Instagram, Facebook та TikTok) на життя у сільській місцевості.

«Село почало змінюватися. Ніхто вже не хотів бути замкненим у традиційних цінностях та обрядах. Замість церкви чи храму мешканці села збиралися на спеціальних зустрічах, щоб обговорювати свої соціальні медіа та ділитися своїми досягненнями, — йдеться в описі до виставки.

Лайки та фоловери стали новими показниками успіху та вподобання. Це явище соціальних медіа як релігії розповсюджувалося так швидко, що воно стало важливою частиною життя мешканців села».


Читайте також:


Як потрапити на виставку?

Виставка відкриється 6 квітня о 16:00 у АРТпідвалі (вул. Чернишевська, 15) та триватиме до 4 травня. 

Галерея працює з середи по неділю, з 13:00 по 18:00. 

Вхід вільний.

Фото: Артем Гумілевський

Хто такий Артем Гумілевський?

Артем Гумілевський — український фотограф родом із Миколаєва. Отримав інженерний фах в Одеській національній академії харчових технологій, після чого продовжив навчання на факультеті економіки та підприємства університету «Крок». 

З 2003 року є одним з керівних менеджерів сільськогосподарської компанії. У 2015-2020 роках виконував обов’язки помічника Миколаївської  обласної ради з питань культури, освіти та спорту. 

Почав займатися комерційною фотографією в 2019 році, того ж року пройшов курс художньої фотографії в школі «MYPH» Сергія Мельниченка. Фіналіст конкурсу «NIDA OFF» в межах фотографічного семінару в Ніді, Литва (2021).

Лауреат «Global Peace Photo Award» (Австрія, 2022). Номінант «PinchukArtCentre Prize» (Україна, 2022).

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк